Organisatie

Ook een schermvereniging als La Prime heeft zijn eigen kaderleden.

Bestuur

Voorzitter: Michiel Uitdehaag
Michiel is trainer bij de studentenschermvereniging de WSSV Schermutselaers. Na zijn afstuderen aan de WUR heeft hij enkele schermsport gerelateerde opleidingen gevolgd en is een periode secretaris geweest van de landelijke bond. In het dagelijks leven is Michiel zelfstandig ICT professional en vader van 3 kinderen.

Secretaris: Jan-Willem Lammers
Jan-Willem studeert en is in de lokale Wageningse politiek actief binnen D66. Hij schermt het liefst met de degen en is een groot spelletjesliefhebber.

Secretaris: Maarten Berkers
Maarten is een ‘schermouder’ en werkt bij de gemeente. Hij schermt (nog) niet.

Penningmeester: Dennis Woltinge
Dennis is statisticus bij een bekend onderzoeksbedrijf in Wageningen. Hij schermt sinds enkele jaren op floret en degen. Hij is vader van een dochter en een groot spelletjesliefhebber.

Trainers

Hoofdtrainer: Aukje Martens
Aukje schermt al van jongs af aan en is sinds 2019 trainer bij La Prime. Ze heeft haar trainerservaring opgedaan onder leiding van Conrad Makosz. Haar voorkeur gaat uit naar de sabel, maar ook de floret en degen is ze behendig in. Ze geeft les aan alle groepen, zowel in Wageningen als Ede.

Hoofdtrainer: Nicole Jongman
Nicole komt van de ‘stal van Arvid’ vanuit Scaramouche en SooLancelot in Arnhem. Ze heeft internationaal veel ervaring opgedaan op floret. Met haar pedagogische achtergrond heeft ze een duidelijke en frisse blik op het schermtechnisch lesmateriaal. Nicole geeft om de week les aan de groep op woensdag.

Invaltrainer: Michiel Uitdehaag
Michiel is naast voorzitter ook invaltrainer op de woensdag- en vrijdagavond. Hij heeft een opleiding gehad via de KNAS bij verschillende trainers en is al 15 jaar docent bij de studenten schermvereniging. Voor 2010 heeft Michiel ook enkele jaren als trainer bij La Prime gewerkt.

Assistent-Trainer: Berend Willemen
Berend assisteert Aukje en Nicole tijdens de jeugdlessen op de woensdag- en vrijdagavond. Hij is een echte allrounder: scheids, wedstrijdorganisator of DT, je kunt hem overal voor vragen.

Assistent-Trainer: Frank Hijmans
Frank is een ras-La Prime schermer en al meer dan 10 jaar actief lid. Ondanks zijn drukke werkzame leven neemt hij op met name de vrijdag de tijd om te assisteren bij de jeugdlessen.

Overige Ondersteuning

Websitecommissie: Michiel Uitdehaag, Jan-Willem Lammers
De websitecommissie probeert de web presence van de vereniging vorm te geven door verschillende kanalen (website, Facebook, Instagram, Twitter, etc.) zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen.

Kascontrolecommissie: Chris Zanen
Zoals elke fatsoenlijke vereniging wordt de penningmeester ook bij La Prime in het gareel gehouden door een deskundige commissie. Chris houdt de vinger aan de pols voor wat betreft uitgaven, inkomsten en afschrijvingen, zodat de vereniging haar financieel gezonde situatie kan blijven behouden.