Organisatie

Ook een schermvereniging als La Prime heeft zijn eigen kaderleden.

Bestuur

Voorzitter: Michiel Uitdehaag
Michiel is trainer bij de studentenschermvereniging de WSSV Schermutselaers. Na zijn afstuderen aan de WUR heeft hij enkele schermsport gerelateerde opleidingen gevolgd en is een periode secretaris geweest van de landelijke bond. In het dagelijks leven is Michiel zelfstandig ICT professional en vader van 3 kinderen.

Secretaris: Jan-Willem Lammers
Jan-Willem studeert en is in de lokale Wageningse politiek actief binnen D66. Hij schermt het liefst met de degen en is een groot spelletjesliefhebber.

Penningmeester: Menno Maman
Menno studeert bedrijfskunde aan de HAN en schermt zowel floret als degen. Hij is met regelmaat scheidsrechter op toernooien.

Trainers

Hoofdtrainer: Erik Bel
Erik Bel heeft zich sinds eind jaren ’70 op de schermsport gestort en zich via nationale en internationale opleidingen, workshops en stages opgewerkt tot maître (schermleraar niveau 4 op alle wapens). Hij is tevens actief als (internationaal) scheidsrechter, scheidsrechter-opleider en in de bevordering van het (internationale) rolstoelschermen.

Assistent trainer: Edwin Thijssen
Edwin is begonnen met schermen in begin jaren ’90 als jeugdschermer onder leiding van maître Louis Oost. In de loop der tijd is hij zich actiever in gaan zetten voor de vereniging en heeft zich aangemeld voor verschillende opleidingen. Hij is gediplomeerd Moniteur (schermleraar niveau 2) en in opleiding voor Prevôt (schermleraar niveau 3).

Assistent trainer: Aukje Martens
Aukje is actief bij de studenten schermvereniging de WSSV Schermutselaers en schermt al van jongs af aan. Aukje assisteert Erik tijdelijk tijdens de lessen voor de jongste jeugd en de middengroep.

Overige Ondersteuning

Materiaalmeester: Guus Roeselers
Guus heeft belangeloos zijn grote werkruimte thuis ter beschikking gesteld om bij te dragen aan het onderhouden van het materiaal van de vereniging. De taken van de materiaalmeester zijn nooit voldaan, dus wordt Guus in raad en daad ondersteund door Erik.

Hospitality: Elisabeth Bel
Elisabeth is al jaren het eerste aanspreekpunt voor nieuwe schermers die voor het eerst langskomen op de training. Met een feilloos oog voor detail worden in een handomdraai de juiste kledingmaten ingeschat en de betrokkenen voorzien van toereikend en veilig trainingsmateriaal. Ze houdt nauw toezicht op de aan- en afwezigheidsadministratie en is altijd bereidt informatie te geven als schermers materiaal willen aanschaffen of zich voor een toernooi willen inschrijven.

Websitecommissie: Michiel Uitdehaag, Guus Roeselers, Jan-Willem Lammers
De websitecommissie probeert de web presence van de vereniging vorm te geven door verschillende kanalen (website, Facebook, Instagram, Twitter, etc.) zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen.


Kascontrolecommissie: Tom Buijse, Peter ’t Hart
Zoals elke fatsoenlijke vereniging wordt de penningmeester ook bij La Prime in het gareel gehouden door een deskundige commissie. Tom en Peter houden de vinger aan de pols voor wat betreft uitgaven, inkomsten en afschrijvingen, zodat de vereniging haar financieel gezonde situatie kan blijven behouden.