Organisatie

Ook een schermvereniging als La Prime heeft zijn eigen kaderleden.

Bestuur

Voorzitter: Michiel Uitdehaag
Michiel is trainer bij de studentenschermvereniging de WSSV Schermutselaers. Na zijn afstuderen aan de WUR heeft hij enkele schermsport gerelateerde opleidingen gevolgd en is een periode secretaris geweest van de landelijke bond. In het dagelijks leven is Michiel zelfstandig ICT professional en vader van 3 kinderen.

Secretaris: Maarten Berkers
Maarten is een ‘schermouder’ en werkt bij de gemeente Veenendaal. Hij schermt (nog) niet, maar zijn zoon Jasper des te beter.

Penningmeester: Dennis Woltinge
Dennis is docent in opleiding en druk met een zijinstroom traject.

Penningmeester (waarnemend): Peter ‘t Hart
Peter is een actieve schermer uit het nest van La Prime. Als jeugdlid heeft hij lange tijd meegetraind en na afronding van zijn studie is hij teruggekeerd op het thuishonk. Peter is docent Wiskunde en een liefhebber van opera.

Trainers

Hoofdtrainer: Aukje Martens
Aukje schermt al van jongs af aan en is sinds 2019 trainer bij La Prime. Ze heeft haar trainerservaring opgedaan onder leiding van Conrad Makosz. Haar voorkeur gaat uit naar de sabel, maar ook met de floret en degen is ze behendig. Ze geeft les aan alle groepen op vrijdag en valt af en toe in op woensdag.

Hoofdtrainer: Michiel Uitdehaag
Michiel heeft de schermsport ontdekt als student en sindsdien er stees verder ingezogen. Hij heeft een opleiding gehad via de KNAS bij verschillende trainers en is al bijna 20 jaar docent bij de studenten schermvereniging in Wageningen. Michiel geeft les aan de woensdaggroepen.

Assistent-Trainer: Berend Willemen
Berend assisteert Aukje en Michiel tijdens de jeugdlessen op de woensdag- en vrijdagavond. Hij is een echte allrounder: scheids, wedstrijdorganisator of DT, je kunt hem overal voor vragen.