Koningsdag Schermen

Om Koningsdag toch wat luister bij te zetten gaat schermvereniging La Prime op Koningsdag buiten sporten. Omdat dit voor veel schermers de eerste keer wordt in maanden dat ze weer een wapen ter hand kunnen nemen, willen we iedereen uitnodigen om mee te doen.

Waar? Op de parkeerplaats achter Sporthal De Vlinder
Wanneer? Dinsdag 27 april van 13:30u – 16:00u
Voor wie? Voor alle leden en geïnteresseerden.

Vergeet je oranje versieringen niet, het is tenslotte Koningsdag. Er worden verschillende spelletjes gedaan, maar we gaan uiteraard ook schermen. Laat de schmink en haarverf achterwege, dat geeft nogal af op het materiaal. Neem een waterflesje mee en kom omgekleed naar het terrein. De WCs zijn gesloten.

Ben je lid: neem dan je schermspullen mee voor zover je die hebt. Voor leden ouder dan 17 ontvangen we graag van tevoren een aanmelding via info@laprime.nl

Ben je geen lid: leuk als je langskomt. Meldt je van tevoren even aan, dan kunnen we schermmateriaal regelen.

Deelnemers ouder dan 27 mogen in groepjes van maximaal 4 personen op 1.5m afstand oefeningen doen, maar mogen niet daadwerkelijk schermen. Deze groep krijgt een aangepaste training met steekkussens en een steekpop.

Voor ouders en overige geïnteresseerden ouder dan 27 wordt een beperkte introductiecursus gegeven. Wilt u deelnemen aan deze introductiecursus, geef u dan van tevoren op via info@laprime.nl.