Binnenschermen

Vanaf woensdag 1 juli mag er weer binnen gesport worden en zelfs binnen 1.5m, dus we kunnen weer volledig aan de gang. Helaas is de stichting die de sporthal beheert nog niet zo ver, maar de kelderruimte is wel open. En ook nog eens beschikbaar op woensdagen.

Daarom sporten we vanaf woensdag 1 juli elke woensdag en vrijdag in de jazzdancezaal in de kelderruimte van sporthal De Vlinder. Alle deelnemers moeten schone binnenschoenen meenemen (en een lange broek en bidon met water). Met buitenschoenen mag je de zaal niet in.

De trainingen gaan voorlopig door op zowel woensdag als vrijdag, ook gedurende de vakantieperiode. Dus in juli en augustus kun je nog steeds twee keer per week sporten. Tijdens de vakantieperiode zal het op sommige dagen rustig zijn, of erg warm, maar je hoeft je niet te vervelen. De vakantieperiode eindigt op vrijdag 28 augustus als laatste training.

Vanaf september gaan we weer volgens het oude schema aan de slag en dat betekent dat de woensdagtrainingen gaan vervallen op dat moment.

Deelnemers aan de woensdaggroep worden opgedeeld op basis van leeftijd: 12 jaar en jonger van 19:00u tot 20:00u, 13 jaar en ouder van 20:00u tot 21:30u.

Deelnemers aan de vrijdaggroep worden verder opgedeeld in twee jonge-jeugdgroepen: nieuwe deelnemers van 18:00u-19:00u, ervaren jonge-jeugd (tot 14 jaar) van 19:00u-20:00u, oudere jeugd en volwassenen van 20:00u – 22:30u.

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met het bestuur.