Andrea opnieuw Nationaal Kampioen

Op het door La Prime georganiseerde NK Schermen voor Veteranen op zaterdag 17 en zondag 18 februari heeft Andrea op geheel eigen wijze de titels binnengehaald op zowel Dames Degen V40, Dames Sabel V40 en opnieuw Dames Floret V40. Daarmee prolongeert ze haar titel van 2023 en dit keer moest ze er daadwerkelijk om schermen tegen Joëlle. Joëlle is daarmee op haar eerste NK tweede geworden.

Beide dames hebben zich bij de Dames Floret staande proberen te houden. Voor Joëlle was dat een lastige opgave, maar Andrea laat al duidelijk de stijgende lijn zien en wist 2 winstpartijen te halen. Andrea deed ook nog mee op degen en sabel, maar ondanks dat ze zich daar kampioen mag noemen waren de effectieve resultaten minder goed als op haar lievelingswapen floret. Voor zowel Andrea als Joëlle is er nog ruimte voor groei het komend seizoen en daar gaat hard aan gewerkt worden.

Michiel kwam bij de heren uit op alle drie de wapens. De degenwedstrijd ging bijzonder aardig. In het algemene klassement is hij 15de geworden en in zijn leeftijdscategorie zelfs 3de! Ook op floret waren de resultaten heel aardig: 5de algemeen, 3de in zijn leeftijdscategorie. Op sabel was het eindresultaat iets minder in het ervaren deelnemersveld, maar desondanks wel op niveau.