Ons meteen bellen

bel ons nu

Beste belangstellende

Op vrijdag 31 augustus 2018 gaan wij weer starten met een mooi nieuw seizoen schermen! De trainers zijn dan weer terug van vakantie en hebben weer erg veel zin om les te gaan geven in deze mooie sport.
Voor mensen die graag dit willen proberen U bent van harte welkom. Er komt ook een schermcursus voor beginners aan deze kunt u lezen in een andere nieuws bericht op de website!
Voor al onze leden graag willen wij de aandacht vestigen op de schermspullen!
zijn je wapens in orde ?? zijn ze niet verroest?? zo ja dan wordt het schuren! doe dit met staalwol of met een schuurblok, vet hem in met zuurvrije vaseline! niet te veel een dun laagje is meer dan voldoende!!
Dan je scherm pak is deze compleet en zitten er geen gaten in? zo niet mooi, kijk ook je files en je handschoen(en)  even na! vergeet ook niet je gymen schoenen even te passen want voor de mensen onderons die groeien kan het zijn dat ze te klein zijn geworden, dan is het misschien wijs om nieuwe aan te schaffen.
Als laatste je masker zet hem even op en kijk even of deze ook nog goed zit krijg je hem niet meer op je hoofd ai dat is erg vervelend.
Je kunt al het materiaal bestellen bij onze trainer Erik Bel. vraag naar informatie als u iets wilt bestellen.

Vergeet het volgende niet mee tenemen! dit geld voor alle schermers!  flesje/bidon met water, heb je zlef een schermbroek neem hem mee en doe hem aan! heb je geen schermbroek dan een lange sport broek! Als laatste zorg dat je wapens niet roestig zijn zijn deze dat wel schuur ze voor dat gaat schermen!.

Wij hopen jullie allemaal weer te zijn op vrijdag 31 augustus tot snel!